Kentän kiertäminen

Puheenjohtajien on kierrettävä kenttää, puoluesihteerin on kierrettävä kenttää. Näitä lauseita toistetaan Perussuomalaisissa usein. Toden totta – meillä jalkautumista yhdistysten arkeen arvostetaan hyvin paljon, ja se sopiikin yhteen filosofiamme kanssa: olemmehan mahdollisimman lähellä ihmistä toimiva puolue. Olen nyt kiertänyt useita yhdistyksiä puoluesihteerikampanjani aikana. Tämä blogi on kertomus tien päältä.

Puolueen puolustettava omiaan – vaikka oikeudessa

Olen kampanjani aikana ollut yhteydessä lukuisiin paikallisyhdistyksiin. Tarkoitukseni on ollut laajentaa entisestään kuvaa siitä politiikan arjesta, jota aktiivimme ympäri Suomea elävät. Tiesin, ettei toimiminen Perussuomalaisissa ole ruotsinkielisillä alueilla helppoa, mutta näiden alueiden haasteet löivät minut silti ällikällä.

Jarmo Keto kouluttaa

Puolueen koulutustoiminta on keksittävä uudelleen

Puolueella on koulutusorganisaatio nimeltä Pekasus. Se on ns. vapaan sivistystyön koulutuskeskus ja se perustettiin vuonna 2013 antamaan koulutusta puolueen kenttätoimijoille. Myös monella muulla puolueella on vastaavanlainen, oma koulutuskeskuksensa. Kentän valmennus on hyvin tärkeä osa puolueen toimintaa ja nyt on hyvä hetki pohtia, minkälaista jäsenten osaamisen kehittäminen jatkossa on ja minkä roolin Pekasus siinä ottaa.

Lue lisää 12.05.2017 0