Meillä kalenteri on!

Jarmoketo.fi on saitti, joka rakentuu pikkuhiljaa. Sitä mukaa, kun ahkerat talkoomieheni oikeilta töiltään ehtivät. Nyt saatiin käyttöön kalenteri! Mikä se on ja miten sitä kannattaa lukea?

En oikein viitsi painostaa liiaksi niitä hienoja ihmisiä, jotka työstävät tätä sivustoa äänestäjäporukkani iloksi. Kovin suuria korvauksia en pysty antamaan ja veijarit toimivat vapaaehtoistyöllä, yksi viherpeukalo jopa ehkä vähän oman poliittisen vakaumuksensa rajamaillakin, joten olen antanut tämän saitin rakentua rauhassa ja hiljakseen. Jättimäinen toiveiden tynnyri toteutettavista asioista kyllä löytyy ja monet tulevat asiat ovat oikeasti siistejä.

Eilen saatiin kuitenkin julkaistu yksi uusi toiminto: kalenteri.

Tuolla se killuu, oikeassa laidassa. Ohjaamalla hiiren korostetun päivän päälle näkee, mitä minä silloin teen. Klikkaamalla saa lisää tietoa. Aika yksinkertaista.

Idis on se, että kalenterista löytyy tietoa siitä, minkälaisia poliittisia menoja minulle on buukattu. Bisnestapaamisia sekä (kuviteltuja) treffejä kauniiden naisten kanssa sieltä ei tietenkään löydy. Tarkoitukseni on antaa ihmisille käsitystä siitä, minkälaisia juttuja tällaisen piiripoliitikon kalenteriin kuuluu ja minkälaisiin menoihin hommassa joutuu osallistumaan. Tirkistelyä, siis.

Olen karkeasti jakanut tapahtumat kolmeen kategoriaan:

Avoimet tapahtumat ovat sellaisia, joihin kuka vaan voi kävellä sisään. Sinäkin! Ja olisi kiva, jos jokus jossain kävisit.

Rajatut tapahtumat on suunnattu PS-Nuorten jäsenille jollakin rajauksella. Yleensä voit osallistua näihin, jos liityt jäseneksi. Olethan jo? Rekkari on salainen eikä jäsenmaksua ole, joten en keksi mitään syytä olla liittymättä. Paitsi tietysti jos olet esimerkiksi kommunisti; silloin voit mennä vaikka Kouvolaan.

Yksityiset tapahtumat ovat yleensä jotain kokouksia tai muita yksityistilaisuuksia, joihin tietysti pääsee vain tuon tilaisuuden sakki. Tarkoitus ei ole, että blogin lukijat tulisivat näihin kuokkimaan, vaan yksinkertaisesti antaa käsitystä siitä, minkälaista menoa tähän touhuun mahtuu.

Toivottavasti kalenterista on iloa! Nöyrimmät kiitokset sen toteuttajille!

02.04.2014 0