Työ alkoi!

Sain vasta viime viikolla päätöksen ehdokkuudestani eduskuntavaaleissa. Rattaat lähtivät pyörimään nopeasti: ensimmäinen kampanjatiimin tapaaminen oli jo! Ja nyt on aika myös sinulla hypätä mukaan kelkkaan!

Olen työskennellyt varsin määrätietoisesti kohti tavoitettani: vuoden 2015 eduskuntavaaleja. Kuten blogin kuvauksessa kerron, tämä blogi on vaalilupaus avoimesta näyteikkunasta kansanedustajan elämään. Siksi aloitinkin sen niin aikaisin: jos pystyn kirjoittamaan tekemisistäni näin tiheästi vuosi ennen vaaleja, kansalainen voi uskoa, että minä jopa ylläpidän blogia vaalien jälkeen, eikä se jää tyhjäksi lupaukseksi. Näin ainakin itse ajattelen.

Tämä blogi tuleekin seuraavan puolen vuoden ajan kertomaan hyvin läheiseltä paikalta tarinaa siitä, millaista eduskuntavaalikampanjaa on tehdä. Olen sopinut työpaikallani vaalivapaasta tammikuusta huhtikuuhun, joten kirjoittamisen arvoisia asioita ehtii tehdä paljon.

Kuten blogi on osa EK-vaalityötä, samalla tavalla myös masinoimani tietoyhteiskuntaohjelma liittyy isoon tavoitteeseen. Ei sillä, etteikö näillä asioilla olisi arvoa sellaisenaankin: todellakin on! Ja mikäpä olisi hienompaa, kun että mahdollisimman moni nuori ehdokas voisi kantaa tekemämme työn myös omaan kampanjaansa.

Tapaaminen

Pidin eilen kampanjan starttitapaamisen firmani toimistolla. Paljon ei vielä ollut konkretiaa: kerroin touhun yleisrakenteesta, teemoista, välitavoitteista ja aikataulusta. Nyt oikeastaan vain heiteltiin ideoita.

Osa oli tavanomaisia: autoteippausta, kahvinjakoa, esitettä ja sensellaista.

Osa taas oli aivan mielettömän omalaatuisia! Juuri niin erikoisia, että ne sopivat juuri minun profiiliini mainiosti.

Tiimissä on nyt 14 naamavärkkiä. Olen kiitollinen jok’ikisestä, mutta tarvitsen silti lisää, että työtaakka ei kasaudu kellekään liian kovaksi. Juuri nyt onkin paras aika tulla mukaan: vedämme vielä suuntaviivoja ja kaikki on muutettavissa.

Tarjoan kokeneesti organisoidun ja hyvin resursoidun kampanjan, jonka kruununa on omat, medialta suljetut vaalivalvojaiset. Kunnallisvaalien vastaavista kerrotaan tarinoita vieläkin.

Kiinnostuitko? Klikkaa mukaan-painiketta ja täytä lomake.